NLF / Aktivitet / Modellfly / RCpro Arctic E-fest
Modellfly
Jon Gunnar Wold

RCpro Arctic E-fest

Dato: 
Fredag, 5. oktober 2018 - 18:00 to Søndag, 7. oktober 2018 - 17:00

Velkommen til RCpro Arctic E-fest i Sortland.

Fredag 5. oktober
Kl 18.00: Arrangementet starter for deltakere.
Fri flyging og sosialt samvær.

Lørdag: 6. oktober
11.00: Dørene åpnes for publikum (gratis inngang)
12.00 Diverse organiserte aktiviteter
19.00: Dørene stenges for publikum

Søndag 7. oktober
Kl 12:00: Dørene åpnes for publikum (gratis inngang)
Fri flyvning hele dagen.
kl 17:00: Arrangementet stenger.

Som alltid blir det fri aktivitet med alle de innefarkoster vi måtte finne på å hive i lufta eller langsetter gulvet, feks:
- Skala lastebil og gravemaskiner
- Crawlerbiler
- Driftebiler
- Racedroner
- Smådroner i hinderløype
- Tradisjonelle innefly

Etter fjorårets vellykkede test med racedroner utendørs har vi i år inngått avtale med kommunen om bruk av gressbanen rett ved hallen. Vi får tilgang til garderobeanlegget der, slik at det kan lades batterier på stedet. Klubben har også gått til innkjøp av porter, slik at vi får satt opp en profesjonell bane. 

Vi ønsker i år også å ha litt ekstra fokus på byggemoro, og kommer til å kåre en "best in show"-pris for den flotteste sjølbygde farkosten i lufta og på bakken. 
I begrepet "sjølbygd" vil det telle positivt om man har laget flyet eller bilen helt fra scratch, men også modeller som er bygget fra et kit vil bli bedømt. Påmelding skjer ved oppmøte i hallen, og på et gitt tidspunkt i programmet ber vi deltakerne stille frem sine modeller på et bord for bedømming. Jurymetoden kommer vi tilbake til. 

Vi vil også dele ut en humorpris til stevnets mest fantasifulle fjernstyrte farkost. Denne prisen vil slå ned som lyn fra klar himmel overfor den det gjelder. 

OBS: På grunn av kalde økonomiføtter ser vi oss også i år nødt til å kreve bindende forhåndspåmelding fra deltakerne. Hallen koster kr. 25.000 å leie, og interessen fra lokalt publikum har vært dalende slik at inntektene fra vaffelsalg og slikt har gått ned. Vi må derfor lene oss tyngre på deltakeravgiften enn før. Vi holder prisene på samme nivå som i fjor, men forutsetter at vi må ha minst 40 forhåndspåmeldte voksne for å booke hallen.

Deadline for påmelding blir 1. september. Påmelding anses utført når minst 50% av helgeavgiften er betalt inn på VIPPS til klubbens nummer 112201. 
Dersom vi i verste fall ikke når det kritiske antallet, blir selvsagt forhåndsbetalinger refundert. 

Pris hele helga: kr. 500,- for voksne, og 250,- for barn under 19.
Det blir i år mulig å kjøpe dagspass. 
Voksne fredag 150,- og 300,- per dag lør og søn.
Barn fredag 50,- og kr. 100,- per dag lør og søn.