NLF / Mikrofly / EMC 2017 i Ungarn 12-19 august
Roger Holm

EMC 2017 i Ungarn 12-19 august

Arkivbilde fra EM 2008
Arkivbilde fra EM 2008

Mikroflyseksjonen sender et lag til det europeiske mikroflymesterskapet EMC 2017 i Nagykanizsa, Ungarn 12.-19. august 2017 og søker etter interesserte deltakere til dette.

Arrangørene av Europamesterskapet er et erfarent team, og plassen har alle viktige fasiliteter på plass siden mange år. Dette vil borge for at dette blir et interessant og høykvalitets mesterskap men få problemer. Det var også et vellykket EM der i 2002.

Dette blir arrangert i Nagykanizsa, som ligger på sørenden av Balatonsjøen i Ungarn, som er et attraktivt turistområde, og bare noen få mil fra grensen til Kroatia.
Norge vil konkurrere i klassene 2-seters 3-akse AL2, 2-seters trike WL2, og 2-seters gyro GL2. 

I utgangspunktet har vi rekruttert et landslag av 3 deltakende team; ett 2-seters 3-akse team AL2, ett 2-seters trike team WL2, ett 2-seters gyro team GL2, alle bestående av deltakere med internasjonal konkurranseerfaring, men vi leter etter flere interesserte piloter & navigatører til å delta på det norske landslaget. 

Med den stammen av deltakere vi har med oss, vil det være overkommelig for andre erfarne piloter å delta uten tidligere internasjonal konkurransedeltakelse.

Her er mye interessant og morsomt å lære, og mange kontakter å knytte. Dersom du synes dette høres interessant ut bør du kontakte Tom Bjerke, Mikroflyseksjonen NLF, så snart som mulig.

(I tillegg til å samle et norsk landslag for deltakelse der, vil det organiseres en fellesflight med mange mikrofly for å fly ned og besøke mesterskapet der, i tråd med det som ble gjort til Kameniza, Slovakia i 2013, Wloclawek, Polen i 2015, og turen til Dresden i fjor.)

Med vennlig hilsen
Tormod Veiby
909 82 210

Last ned følgende filer: