NLF / Modellfly / Nyheter

NLF mottar daglig spørsmål om RO1, luftfartøy som ikke har fører ombord og droner. Hva er lov, hvordan kjøpe forsikring m.m. finner du svar på her.

Dag Eckhoff gikk bort 7. januar 2020.  Dag var kjent for sitt mangeårige arbeid for modellhelikopter i Norge og utlandet. Han var i en mannsalder primus motor for gjennomføring av konkurranser for modellhelikopter både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Leder i CIAMs F3A subkomité Peter Uhlig leder et fagseminar for F3A-piloter og dommere med fokus på dømming og nye flyprogram på Gardermoen søndag 22. mars.

FAI har lagt ut oppdatert Sporting Code for 2020. Sporting Code er det internasjonale konkurranseregelverket.

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til klubbledermøte for alle modellflyklubbene på Quality Hotel Gardermoen lørdag 29. februar. 

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs modellfly på Clarion Hotel Air på Sola, lørdag 1. februar. Påmeldingen har åpnet!

NLF har tidligere operert med midlertidig godkjenning av Modellflyhåndboka, som sikkerhetssystem for modellflying. Nå foreligger ny versjon som er endelig godkjent av Luftfartstilsynet.

Norske modellflygere som vil fly drone eller modellfly i Danmark må ta Dronetegn og registrere seg som droneeier. Her er info om hvordan det gjøres.

Grunnet for få påmeldte ser arrangøren seg nødt til å avlyse årets Norgesmesterskap i seilflyklassen F3K.